Şırnak Üniversitesi akademik personel alımı yapacak - 14 Mart 2018

14 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için Şırnak Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detayların yer aldığı ilanda başvuru tarihi, yeri, şartları açıklandı. Öğretim üyesi alımı için detaylar haberimizde...

Şırnak Üniversitesi akademik personel alımı yapacak - 14 Mart 2018
14 Mart 2018 Çarşamba 15:06

Şırnak Üniversitesi, 14 Mart 2018 tarihli ilanla akademik personel alımı yapacağını ilgililere duyurdu. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Adaylar 28 Mart 2018 tarihine kadar ilgili birimden şahsen başvurularını yapabilecek.

“Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri”ndeki esaslara göre yapılacak alım sadece doktor Öğretim Üyesi unvanı ile olacak.  Başvurmak isteyenler,  bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, Anabilim Dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine ilave olarak, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların hizmet belgeleri ile şahsen yapabilecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.