Skandal bildiriye imza atan Prof. görevinden istifa etti!

1128 skandal bildiriye imza atan akademisyen Prof. Dr. Ali Çeliksöz profesörlükten istifa etti.

Skandal bildiriye imza atan Prof. görevinden istifa etti!
13 Ocak 2016 Çarşamba 21:24

Doğu'da devleti katliam yapmakla suçlayan ve terör örgütü PKK hakkında hiçbir ifade bulunmayan skandal bildiriye imza atan akademisyenlere tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Tekpilerin artmasının ardından Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Ali Çeliksöz'ün tepkilerin kendi isteğiyleistifa ettiği belirtildi. 4 yıl önce profesörlük ünvanını alan Çeliksöz yönetimi zor durumda bırakmamak için istifa ettiği, üniversitedeki akademisyenlik görevine devam edeceği öğrenildi. Ayrıca Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Rektörlük hukuk müşavirliği skandal bildiriyi imzalayan Prof. Dr. Çeliksöz hakkında soruşturma başlattı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akademisyenlere tepki gösterip ''Bu devletin ekmeğini yiyip de bu ülkeye ihanet eden herkes en kısa sürede hak ettiği cezaya çarptırılmalıdır. Hiçbir kurumumuzda ülkesinin birliğine karşı tavır alan kamu çalışanı olamaz, buna müsade edemeyiz. Tüm ilgili kurumlarımızı bu konuda ilgili olmaya ve görevlerini yerine getirmeye davet ediyorum.'' demesinden sonra akademisyenlikten atılma korkusu yaşayan bazı akademisyenlerin okumadan imzaladıklarını beyan etmeleri görülmüştü.  Devleti katliam yapmakla suçlayan skandal bildiriye imza atan 1128 akademisyen hakkında ne yapılacağı merakla bekleniyor.



Etiketler; #prof.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lazoli - 9 yıl önce
Delikanlı adam sözünden ve imzasından dönmez..
Avatar
ali - 9 yıl önce
bunlar devlete sallasın. devletin malını yesin. yok öyle üç kuruşa beş köfte.