Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 16 Mayıs 2018

Süleyman Demirel Üniversitesi, öğretim görevlisi alacak. Bu nedenle bugün 16 Mayıs 29018 tarihli ilan yayınladı. Bu ilanda başvuruya dair detaylara yer verildi. Başvuru şartları, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgeler haberimizde...

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 16 Mayıs 2018
16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:31

Süleyman Demirel Üniversitesi, 16 Mayıs 2018 tarihli alım ilanını verdi. Öğretim üyesi alımı için başvuru şartları, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgeler ayrıntıları ile verildi. 30 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek olan adaylar için ilanda şu açıklama yapıldı:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ile Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme İle İlgili Değerlendirme Kriterleri hükümlerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Posta ile yapılacak olan müracaatların kabul edilmeyeceğini bildiren üniversite, başvuruların Personel Dairesi Başkanlığına yapılacağını bildirdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.