TODAİE Akademik Personel Alım İlanı - 9 Mayıs 2018

Türkiye Ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü akademik personel alımı yapacağını DPB'ye verdiği 9 Mayıs 2018 tarihli öğretim üyesi ilanı ile duyurdu.

TODAİE Akademik Personel Alım İlanı - 9 Mayıs 2018
09 Mayıs 2018 Çarşamba 12:30

Türkiye Ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) akademik personel ihtiyacını 9 Mayıs 2018 tarihli yani bugün verdiği ilan ile karşılamak istiyor. Bunun için tek tek özel ve genel başvuru şartları neler, kaç öğretim görevlisi alınacak, başvuru nasıl yapılacak sorularının cevaplarını duyuru ile verdi. 

İlandaki açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Asistan kadrosuna başvuracakların; Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel koşulları ve Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Akademik
Personel Yönetmeliği’nin 5. maddesindeki Asistan olma koşullarını taşımaları gerekmektedir.

İsteklilerin yukarıda sözü edilen Kanun ve Yönetmelik’te belirtilen belgeler ve bir dilekçe ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde; aşağıdaki adrese başvurmaları gerekmektedir.

Duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.