Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 30 Akademik Personel Alım İlanı - 29 Haziran 2018

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alım ilanı yayımladı. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada 30 akademik personel alımı yapacağı bildirildi. İşte başvuru detayları...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 30 Akademik Personel Alım İlanı - 29 Haziran 2018
29 Haziran 2018 Cuma 12:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel ihtiyacını karşılamak için açtığı 30 kontenjana öğretim üyesi alacak. Üniversitenin ilanına göre başvurular, 13 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar başvuruları şahsen yapacak. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik "657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları, adayların 2547 Sayılı Kanun'un 5772 sayılı Kanun'la değiştirilen 23. , 24. ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları, Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir." denildi.

İlan için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.