Ankara'da Sincan Adliyesi önünde silahlı saldırı: 1 ölü

Ankara'da Sincan Adliyesi kavşağında kırmızı ışıkta duran bir araca silahlar ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu araba içerisinde bulunan Fuat Y. ve oğlu Seğmen Y. ağır yaralandı. Ağır yaralanan Seğmen Y. hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'da Sincan Adliyesi önünde silahlı saldırı: 1 ölü
16 Kasım 2015 Pazartesi 23:40

Ankara'da Sincan Adliyesi  kavşağında kırmızı ışıkta duran bir araca silahlar ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu araba içerisinde bulunan Fuat Y. ve oğlu Seğmen Y. ağır yaralandı. Ağır yaralanan Seğmen Y. hastanede hayatını kaybetti.



Sincan Adliyesi'nde bir dava için ifade veren Fuat Y, ifadesini verdikten sonra şahsi aracına binerek adliyeden ayrıldı. Oglu Seğmen Y.(15)'ninde bulunduğu araç Sincan Adliyesi kavşağında kırmızı ışıkta durduğu sırada yanına yaklaşan araç tarafından mermi yağmuruna tutuldu.  Saldırı sonrasında araca çok sayıda mermi isabet ederken, baba Fuat Y. ve oğlu Seğmen Y. yaralandı. Ağır yaralanan Seğmen Y. (15) kaldırıldığı Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtalıralamadı. 



Güvenlik güçleri saldırı sonrası kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.