Hakkari'de 20 zırhlı araçla operasyon

Güvenlik güçleri gelen bir ihbar üzerine Hakkari'nin Pehlivan Mahallesine operasyon düzenledi. Operasyona 20 zırhlı araç katıldı.

Hakkari'de 20 zırhlı araçla operasyon
09 Aralık 2015 Çarşamba 22:36

Hakkari'de güvenlik güçlerine gelen ihbar sonrasında operasyon düzenlendi. Operasyon düzenleyen güvenlik güçleri 20 zırhlı araç ile Pehlivan Mahallesine girdi. Yapılan operasyon sonrasında 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Akşam saatlerinde polis ekiplerine gelen bir ihbar sonrasında, Pehlivan mahallesine operasyon düzenlendi. Özel harekat timlerinin destek verdiği operasyonda 20 zırhlı araç mahalleye girdi. Yaklaşık 1 saat süren operasyon sonrasında 2 kişi gözaltına alınırken, konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.