İstanbul'da narkotik görev başında

Şişli'de torbacılara operasyon yapıldı. 45 şüpheli uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

İstanbul'da narkotik görev başında
09 Kasım 2015 Pazartesi 09:03

Şişli Kuştepe Mahallesi'nde helikopter destekli narkotik operasyonunda torbacıların yakalanmsı hedeflendi. operasyon kapsamında 45 kişi gözaltına alındı. 

Sokak aralarında uyuşturucu sattığı tespit edilen kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda polis görev yaptı. Mahalleyi abluka altına alan polis ekipleri helikopter destekli operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınan çok sayıda kişi sağlık kontrollerinin ardından yapılan gözaltı işlemiyle adliyeye sevk edildi. Operasyonda yüksek miktarda uyuşturucu da ele geçirildi. 

Operasyon kapsamında tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bir miktar para, 3 pompalı tüfek, 2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda çok sayıda mermi de ele geçirildi.


Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
polat - 9 yıl önce
Çok iyi yapmıssınız rubbeli abiler