Trafik Polisine Otomobil Çarptı

Denizli'de meydana gelen kaza sonrası bir otomobil trafik akışını düzenlemeye çalışan polis memuruna çarptı.

Trafik Polisine Otomobil Çarptı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Denizli'nin Honaz ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Trafik kontrolünü sağlamak için olay yerine gelen trafik polisene ise başka bir araç çarptı.

Denizli-Afyon Karayolu Pınarken mahallesi yakınlarında meydana gelen kazanın ihbarı üzerine trafik polisi olay yerine gönderildi. Olay yerine gönderilen İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Mesut Gökçe bölgede trafiği kontrol altına alıyordu. Bu sırada Hüseyin Bali adlı 19 yaşındaki şoförün kullandığı araç, 44 yaşındaki polis memuruna çarptı.

Yaralanan Mesut Gökçe Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaya olarak kaçmaya çalışan genç sürücü ise gözaltına alındı. Trafik polisi Gökçe'nin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.