10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları ertelendi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan 10 Bin Özel Harekat Polisi alımı başvuru tarihi bir kez daha ertelendi. Polis Akademisi Başkanlığından yapılan duyuruda başvuruların ne zaman yapılacağı açıklanmadı.

10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları ertelendi
15 Ekim 2016 Cumartesi 18:20

Özel Harekat Polisi alımı başvuru tarihi yeniden ertelendi. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 17 Ekim Pazartesi günü alımı yapılacağı duyurulan PÖH 10 Bin Özel Harekat Polisi başvuruları yeniden ertelendi. 

Daha önce de 10 Ekim'de başlayacağı duyurulan polis başvuruları yapılan açıklama ile 17 Ekim tarihine ertelenmişti. Kısa bir süre önce resmi site pa.edu.tr'den yapılan duyuruda özel harekat polisi başvurularının ertelenme nedeni olarak şu açıklama yapıldı;

"Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve online başvuruların 17 Ekim 2016 tarihinde başlayacağı bildirilmiştir.

Sistemde yaşanan teknik sorunlar sebebiyle ön başvurular ileriki bir tarihte https://www.pa.edu.tr resmi internet sayfamızdan duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

PÖH başvurularının ertelenmesi uzun süredir başvuru yapmak için gün sayan polis adaylarında büyük hayal kırıklılığı yaşattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asım baloglu - 8 yıl önce
lütfen en kısa zamanda açıklayın.bu heycana dayanacak kalbimiz kalmadı..vatanın bölünmez bütünlügü için mücadeleye hazırız..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..saygılarımla