1670 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı

Bin 670 gazi, şehit ve gazi yakını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın katıldığı kura töreniyle kamuda istihdam edildi.

1670 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
16 Aralık 2015 Çarşamba 18:30

Bin 670 gazi, şehit ve gazi yakını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın katıldığı kura töreniyle kamuda istihdam edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınlarının kamuya istihdamına ilişkin kura çekimi bir otelde gerçekleşti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Daire Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:


"3713 Terörle Mücadele Kanununun Ek 1 inci Maddesi kapsamında Bakanlığımızca ataması onaylanan Şehit yakını, gazi ve gazi yakınları ile vazife malullerimizin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesine ilişkin kura töreni 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hak sahipleri, Saat 19:00’dan itibaren Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden atama sonuçlarını öğrenebilirler."

Kuraya katılan bin 670 gazi, şehit ve gazi yakınından , 752'si "memur", 895'i "hizmetli" ve 23'ü de "sürekli işçi" kadrosuna atandı. Kadroya atanan gazi, şehit ve gazi yakını gerçekleşen kura sonucunu, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden  öğrenebilecekler.

Sonuçları Öğrenmek İçin Tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.