19 Nisan 2018 Perşembe Tarihli Atama Kararları - Resmi Gazete Atama Kararları

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 19 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

19 Nisan 2018 Perşembe Tarihli Atama Kararları - Resmi Gazete Atama Kararları
19 Nisan 2018 Perşembe 08:50

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 19 Nisan 2018 tarihli ve 30396 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Yıldırım, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Ahmet Abdullah Antalyalı atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Yıldırımbaşka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Kalkınma Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine ise Dr. Metin Arslan getirildi.

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları için TIKLAYINIZ.

19 Nisan 2018 Tarihli ve 30396 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.