20 Mayıs 2017 Tarihli Atama Kararları - Resmi Gazete Atama Kararları

HSK'ya 4 yeni üye seçilmesi, Danıştay'a 4 yeni atama yapılması ve Başbakan Yardımcılığına Ait Atama Kararı, bugünkü 20 Mayıs 2017 tarihli ve 30071 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar görevden alındı. İşte detaylar...

20 Mayıs 2017 Tarihli Atama Kararları - Resmi Gazete Atama Kararları
20 Mayıs 2017 Cumartesi 17:25

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üye seçilmesine ilişkin kararlar, Danıştay'a yapılan atama kararları ile Başbakan Yardımcılığına Ait Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

HSK Üyeliğine 4 üye seçimi yapıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin ŞAHİN, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif EKİNCİ, Eren Mehmet YILMAZ, Halil KOÇ Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Üyeliğine seçildi.
 
Danıştay Üyeliği 4 yeni atama yapıldı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyeliği Sona Eren Aysel DEMİREL, Hayriye ŞİRİN ÜNSEL, Muharrem ÖZKAYA, Rasim AYTİN atandı.

Başbakan Yardımcılığına Ait Atama Kararı

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar bu görevden alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.