2017 Umre Fiyatları ne kadar olacak? Diyanet'ten Umre fiyatı açıklaması

Diyanet Umre Fiyatlarını açıkladı. 2017 yılında umreye gideceklerin merak ettiği fiyatlar açıklandı. 31 Ekim 2016 tarihinde başlayacak umre kayıtları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 Umre Fiyatları ne kadar olacak? Diyanet'ten Umre fiyatı açıklaması
30 Ekim 2016 Pazar 16:24

Diyanet İşleri Başkanlığı umreye gitmek isteyenlerin merak ettiği umre fiyatlarını açıkladı. Bu yıl 31 Ekim 2016 tarihinde başlayacak umre kayıtları için istenen ücreti açıklayan Diyanet, kalacak yere ve süreye göre ücret talep ediyor. Peki 2016-2017 umre fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 31 Ekim'de başlayacak umre kayıtları için  fiyatları belirledi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile bağlantılı acenta şirketleri umre fiyatlarını açıkladı.

Peki Umre Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Diyanet ve TÜRSAB'a bağlı seyahat şirketleri, 2017 sezonu için süre ve ücret programlarını belirledi. Buna göre; umre fiyatları fiyatları 699 dolardan başlayıp 4.000 dolara kadar çıkıyor. 31 Ekim Pazartesi kayıt almaya başlayacağını açıklayan Diyanet İşleri Başkanlığı da 'otel', 'yürüme mesafeli' ve 'servisli tipler için 7, 11, 14, 20 ve 24 günlük umre programları oluşturdu. Ayrıca yarı yıl tatili için de 11 günlük bir umre planladı. Program tercihlerine göre fiyatlar en düşük 950 dolar, en yüksek 1.950 dolar olarak belirlenirken, Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak. Aşağıdaki resimdem dönem dönem umre fiyatlarına ve Umre Kılavuzuna erişebilirsiniz. 



2017 yılı Umre Broşürünü görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.