2018 Yılı Hac Kuraları başlıyor

2018 yılında kutsal topraklar olan Mekke ve Medine'de Hac ibadetini tamamlayacak olan hacı adayları, hac kura sonuçlarının açıklanması için geri sayıma başladılar. Hacca gitmek için ilk adım adım olan Hac başvuru işleminde bulunan hacı adaylarının gözleri merakla şimdi katılacakları Hac kuralarında. İşte Diyanet'ten beklenen tarih açıklandı...

2018 Yılı Hac Kuraları başlıyor
23 Ocak 2018 Salı 14:47

Hacca gitmek için ilk adım adım olan Hac başvuru işleminde bulunan hacı adaylarının gözleri merakla şimdi katılacakları Hac kuralarında. Hacca giderek dini vazifesine yerine getirmek isteyen hacı adayları, hac kuralarına katılacak ve sonuçlarını öğrenecek olmanın heyecanını yaşıyor. Diyanet hacı adaylarının heyecanla bekledikleri o tarihi açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), hacı adaylarının heyecanla beklediği  hac kuralarının çekileceği tarihi duyurdu. 
DİB'den yapılan açıklamaya göre, 2018 Yılı Hac Kurası 01 Şubat 2018 Perşembe ​günü saat 11:00'de Başkanlığın Konferans Salonunda çekilecek.

Bilgisayar ortamında kamuoyuna açık bir şekilde çekilecek ve canlı olarak da yayınlanacak 2018 yılı hac kurasına ilk kez kayıt olanlar ile hac kayıtları otomatik olarak yenilenen hacı adayları katılacak.

2018 hac kurasında adı çıkmayan hacı adaylarının 1 yıl sonraki hac kurasını beklemeleri ve 2019 yılında hac kayıtlarını yeniden güncellemeleri gerekecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.