İngiltere Dev Obruk Yüzünden Felaketten Döndü

İngiltere'de açılan obruk yolu ve bazı bahçeleri yuttu. Şans eseri can kaybı yaşanmayan bölgenin şu an elektriği ve suyu yok.

İngiltere Dev Obruk Yüzünden Felaketten Döndü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İngiltere'de Hertfordshire bölgesinde 20 metre çapa sahip 10 metre derinliği olan bir obruk meydana geldi. Oluşan dev çukur yüzünden şans eseri kimseye bir şey olmadı. Ancak obruğun oluştuğu çevreye elektirik ve su verilemediği açıklandı.

İngiltere'de oluşan dev çukur 40'tan fazla evin ana yollarla bağlantısını kesti. Geniş obruk yolu ve bazı evlerin bahçesini yutarken can kaybı yaşanmadı. Yetkililer olası bir felaketi önlemek için çevrede bulunan evleri boşalttı ve elektrik, su sistemlerini devre dışı bıraktı. 

Şu an elektrik ve suyun verilemediği bölgede obruk ilk olarak çarşamba günü ufak bir çukurla meydana gelmişti. Yetkililer bölgede gerekli önlemler alınınca, dev obruğun kapatılması için çalışmaların başlanacağını duyurdu. 


Etiketler; #ingiltere #obruk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.