İsrail yine Filistin'e ateş açtı! 10 yaralı var

Filistinlilerin, İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs'teki ihlallerini protesto etmesi üzerine İsrail askerleri tarafından ateş açıldı, açılan ateş sonucu Filistinli 10 kişi yaralandı.

İsrail yine Filistin'e ateş açtı! 10 yaralı var
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gazze'de Filistinlilerin, İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs'teki ihlallerini protesto etmesi üzerine İsrail askerleri tarafından ateş açıldı, 10 kişi yaralandı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra'nın yaptığı açıklamaya göre, İsrail askerleri, Gazze sınırındaki gösterilere müdahaleleri sırasında, gerçek ve plastik merminin yanı sıra göz yaşartıcı gaz da kullandı.

Gösterilerde 7'si gerçek, 3'ü plastik mermiyle olmak üzere 10 kişinin yaralandığını, göz yaşartıcı gazdan etkilenen 12 kişinin de boğulma tehlikesi geçirdiğini belirten Kudra, İsrail askerlerinin sınırda açtığı ateş nedeniyle yaralanan Filistinlilerin, Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde tedavi altına alınmaya çalışıldığını açıkladı.


Etiketler; #filistin #israil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.