Amerika'da aile katliamı yaşandı!

ABD'nin Chicago eyaletinde yaşayan 6 kişilik bir aileden uzun zamandır haber alamayan yakınları polise haber verdi. Evlerine giden polis ekipleri tüm ailenin bıçaklanarak öldürüldüğünü gördü.

Amerika'da aile katliamı yaşandı!
05 Şubat 2016 Cuma 01:41

 Amerika'da yaşayan 6 kişilik aileden uzun süredir haber alamayan bir yakınları, durumdan şüphelenerek polisi aradı. İhbar üzerine ailenin evine giden polisler hiç beklenilmeyen bir manzara ile karşılaştı. Birkaç gündür haber alınamadığı öğrenilen aile üyelerinin tamamı evde ölü olarak bulundu. Eve giden ekipler 1 çocuk, 4 erkek ve 1 kadın cesedi ile karşılaştı.

Gelen ihbarın ardından eve giden sağlık ekipleri ve Chicago polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu. Yapılan ilk incelemelerin ardından ailenin bıçak darbesi ile öldürüldüğü anlaşıldı. Bütün aile fertlerinin bıçak yaralarının olması durumun organize bir cinayet olduğunu düşündürdü. Ekipler evde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.