Bağdadi'den tehdit!

IŞİD'in önde gelen ismi Ebu Bekir El Bağdadi, sosyal medya üzerinden tehdit içerikli bir ses kaydı yayınladı.

Bağdadi'den tehdit!
27 Aralık 2015 Pazar 14:49

Ebu Bekir El Bağdadi, Suriye'de hava saldırılarına katılan ülkeleri hedef alan 23 dakikalık bir ses kaydı yayınladı. 

En son 7 ay önce Bağdadi'ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmıştı. 7 ay aradan sonra yeni bir ses kaydı yayınlayan Bağdadi, "söz veriyorum ki, IŞİD'e karşı savaşan herkes bunun bedelini ödeyecek. Buna ABD, Rusya, İsrail ve Avrupa da dahil" şeklinde konuştu.

IŞİD lideri, IŞİD'e yönelik saldırıların IŞİD'i daha da güçlendirdiğini iddia ederek, İsrail'e saldıracaklarını ifae etti.

Yayınlanan ses kaydında "İsrailliler yakında bizi Filistin'de görecek. İsrail Filistin'i unuttuğumuzu, onların dikkatimizden kaçtığını düşünüyor. Biz Filistin'i bir an bile unutmadık" dedi.


Etiketler; #IŞİD #tehdit
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 9 yıl önce
Siz hiç işidin el kaide nin ve dahi iran ın israile saldırdığını abd rusya ve israili üzdüğünü gördünüz mü. Onlar hep müslüman öldürürler..babalarına dojunmazlar..