Danimarkalı milletvekili: DAEŞ'li kadınları ve çocuklarıda bombalayalım

Danimarka Halk Partisi milletvekili Søren Espersen skandal açıklamada bulundu. Fransa'nın Paris kentinde meydana gelen ve 129 kişinin ölmesi ile geniş yankı bulan terör saldırıları sonrası Danimarka Parlementosu'ndan Danimarka Halk Partisi milletvekili Søren Espersen'den skandal bir açıklama geldi.

Danimarkalı milletvekili: DAEŞ'li kadınları ve çocuklarıda bombalayalım
16 Kasım 2015 Pazartesi 22:10

Danimarka Halk Partisi  milletvekili Søren Espersen skandal açıklamada bulundu. Fransa'nın Paris kentinde meydana gelen ve 129 kişinin ölmesi ile geniş yankı bulan terör saldırıları sonrası Danimarka Parlementosu'ndan Danimarka Halk Partisi milletvekili Søren Espersen'den skandal bir açıklama geldi.

Søren Espersen DAEŞ militalanlarına yönelik hava saldırılarının daha da arttırılması tavsiyesinde bulunarak, 'Artık DAEŞ'i vurmalıyız. Kadın ve çocukların arkalarına saklanıyorlar ve bizim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlar da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez.' açıklamasını yaptı.

Danimarka Halk Partisi, 6 Ekim 1995 yılında kurulan sosyal muhafazakar ve milliyetçi bir partidir. Parti kendisini merkez-sağ ve populist bir parti olarak tanımlamaktadır. Parti islama karşı bir politika, İsrail'i destekleyen bir politika ve Türkiye'nin AB'ye kabülüne karşı bir politika izlemektedir.


Etiketler; #Danimarka
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza - 9 yıl önce
Geç kaldılar alçakkar. Bunlar ölen müslüman oldun da çocuk kadın farketmez. Yeterki ölen müslüman olsun