G20 Zirvesi'nden flaş iddia! O konuda liderler anlaştı

G20 Zirvesi ile ilgili Alman Haber Ajansı (DPA) önemli bir iddia ortaya attı. İddiaya göre liderler serbest ticaret konusunda anlaşmaya vardı.

G20 Zirvesi'nden flaş iddia! O konuda liderler anlaştı
08 Temmuz 2017 Cumartesi 14:49

Alman Haber Ajansının (DPA) resmi kaynaklara dayandırdığı haberine göre, yetkililerin, adil olmayan ticaret uygulamaları da dahil korumacılık ile mücadeleye devam etmeyi planladıkları ancak ticarette yasal savunma araçlarının rolünü de kabul ettikleri kaydedildi.

Serbest ticaret konusunda anlaşmaya varılmasına rağmen yetkililerin, ABD'yi Paris İklim Değişikliği Anlaşması'ndan çeken Başkan Donald Trump ile anlaşmaya varmak için mücadele ettikleri aktarıldı.

Zirvenin son gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Zirvesi boyunca çok sayıda liderle ikili görüşme yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.