Hakim, avukata tecavüz ederek cezalandırmak istedi

Ukrayna'da görevli olduğu mahkemedeki avukatın, kural ihlali yaptığını ve cezalandırılması gerektiğini düşünen yargıç, avukata tecavüz etmeye çalıştı.

Hakim, avukata tecavüz ederek cezalandırmak istedi
05 Şubat 2016 Cuma 01:30

Ukrayna'da baktığı bir olayda görevli olan avukata tecavüz etmeye kalkan hakim, milletvekili tarafından deşifre edildi. Ukrayna Parlementosu milletvekili Borislav Bereza tarafından Facebook'da duyurulan haber kısa bir sürede ülkede yankı uyandırdı. Bereza yaptığı açıklamada yargıcın verdiği ifadede sadece avukatı cezalandırmak istediğini söyleyerek, olaydan kurtulmaya çalıştığını anlattı. 

Avukatın mahkeme süresince yaptığı ihlallerden dolayı ceza vermek istediğini söyleyen yargıç, başka bir niyetinin olmadığını söyledi. Fakat olayın doğrulanmasının ardından avukatın yapmış olduğu başvuru ile inceleme başlatıldı. Tecavüz girişiminde bulunan yargıcın cezalandırılması için bizzat görev yaptığı mahkemede soruşturma başladı. Savcılık olayı yakın takibe aldı.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.