Hayvan kostümlü bombacıyı polis vurdu!

ABD’nin Baltimore kentindeki Fox45 TV’nin binasına giren Panda kostümlü bir kişi “Üzerimde bomba var” diyerek canlı yayına çıkmak istedikten sonra TV kanalının otoparkında bir aracı da ateşe verdi.

Hayvan kostümlü bombacıyı polis vurdu!
29 Nisan 2016 Cuma 10:52

ABD’nin Baltimore kentindeki Fox45 TV’nin binasına giren Panda kostümlü bir kişi “Üzerimde bomba var” diyerek canlı yayına çıkmak istedikten sonra TV kanalının otoparkında bir aracı da ateşe verdi. Saldırganla pazarlıklar yapıldığı sırada TV kanalının binasında bulunanlar tahliye edildi.

ABD'ye bomba paniği yaşatan saldırgan, güneş sistemi ve karadelikler hakkında haber yapmasını istemesinin ardından dışarı çıkarak poislere doğru yürüdü,
Bina dışına çıkan saldırgan polis tarafından vuruldu. Etkisiz hale getrilen saldırganın üzerindekileri incelemek için bomba imha ekipleri geldi. İnceleme sonrasında saldırganın üzerinden alüminyum folyoya sarılmış çikolata çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.