İran, havadan bombalayabilir

İran Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Purdestan yaptığı açıklamada, Irak ve Suriye'ye hava saldırısı düzenleyebileceklerini belirtti.

İran, havadan bombalayabilir
08 Aralık 2015 Salı 23:22

İran'da ki bir haber ajansının haberine göre, İran Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan yaptığı açıklamada, Irak ve Suriye'ye hava saldırısı düzenleyebileceklerini belirtti.

Purdestan, "İran, Irak ve Suriye'de danışman olarak görev yapıyor. Oradaki varlığımız hem kara hem de havada olabilir" şeklinde konuştu.

Ayrıca İran'ın Rusya'dan aldığı silahlarla ilgili konuşan Purdestan, İran ve Rusya arasında S-300 füzelerinden sonra T-90 modeli tankların alımı konusunun da gündemlerinde olduğunu ve bu konuyla ilgili yakında iki ülke uzman heyetlerinin karşılıklı görüşmeler yapacağını söyledi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.