İspanya polisinden Suriyeli çocuğa işkence

Dünya İspanya'da bir polisin Suriyeli mülteci çocuğa karşı gösterdiği şiddeti konuşuyor.

İspanya polisinden Suriyeli çocuğa işkence
04 Ocak 2016 Pazartesi 23:55

İspanya'da bulunan bir polis Suriye'de yaşanan savaş sonrası İspanya'ya göç eden Suriyeli sığınmacı bir çocuğa işkence etti. Geçtiğimiz günlerde internete düşen görüntülerde İspanyol polisin Suriyeli mülteci çocuğa yaptığı işkence büyük tepki topladı.

İnternete düşen videoda, sığınmacı olarak İspanya'ya giden Suriyeli çocuk, resmen işkenceye maruz kalıyor. İspanyol polisin önce cocuğun kelepçelerini çıkardığı gözlemlenirken sonrasında soru sorduğu görülüyor. Daha sonrasında  İspanyol polisin Suriyeli çocuğun defalarca kafasına vurduğu, videonun sonunda zavallı çocuğun sersemlediği görülüyor. 

İspanya'da yaşanan bu olay büyük tepki toplarken, İspanya yetkililerinin işkenceci polise ne yapacağı merak konusu oldu. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Allah'ım mazlum Müslümanlara yardım et.
Avatar
misafir - 9 yıl önce
Bu görüneni.. daha neler var kim bilir.