Putin'den askeri yetkililere: Çok sert davranmanızı emrediyorum

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey askeri yetkililere konuştu. Putin, askeri yetkililere emir vererek, Rus askerini ve askeri yapıları tehtit eden her unsurun derhal imha edilmesi talimatını verdi.

Putin'den askeri yetkililere: Çok sert davranmanızı emrediyorum
11 Aralık 2015 Cuma 13:55

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey askeri yetkililere konuştu. Putin, askeri yetkililere emir vererek, Rus askerini  ve askeri yapıları tehtit eden her unsurun derhal imha edilmesi talimatını verdi.

Rusya'da üst düzey askeri yetkililerine seslenen Putin, "Rus askerlerini ya da sahadaki askeri yapılarımızı tehdit eden her hedefi hemen imha edin" dedi. Ayrıca güvenlik tedbirleri için çok sert davranılması gerektiğini belirten Rusya Devlet Başkanı, "Suriye'deki askerlerimizin ve üssümüzün güvenliği için gereken tüm ek tedbirleri aldık. Çok sert davranmanızı emrediyorum. Rus askerlerini ya da sahadaki askeri yapılarımızı tehdit eden her hedefi hemen imha edin. Aynı zamanda teröristlerin yok edilmesiyle ilgilenen her devletle işbirliği yapın" açıklamasında bulundu.

Rus Hava Kuvvetleri'nin Suriye rejimi ile Özgür Suriye Ordusu'nun güçlerinin birleşmesine imkan sağladığını belirten Putin, Suriye ordusu ile ÖSO'ya havan destek sağladıklarını ifade etti. Rejim güçlerine silah ve mühimmat yardımı yaptıklarını söyleyen Putin, ÖSO mensubu yaklaşık 5 bin savaşçı Humus, Hama, Halep ve Rakka'da teröristlere karşı harekatlara katıldığını belirtti.


Etiketler; #Suriye #Putin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Yalancı pehlivanlığa ve kabadayılığa pabuç bırakacak halimiz yok. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.