Ramazan'da DAEŞ Terörü - Musul'da Müslümanlara saldırdı: 30 ölü, 40 yaralı

Terör örgütü DAEŞ, Musul'a askerlere ve sivillere yönelik terör saldırısı düzenledi. İlk belirlemelere göre 30 kişinin öldüğü, 40'tan fazla kişinin yaralandığı ifade edildi.

Ramazan'da DAEŞ Terörü - Musul'da Müslümanlara saldırdı: 30 ölü, 40 yaralı
10 Haziran 2017 Cumartesi 20:20

Müslümanların kanını emen DAEŞ terör örgütü Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'da terör saldırısı düzenledi. Musul'a 4 mahallenin kontrolünü sağlayan DAEŞ, askerlere ve sivillere yönelik terör saldırısı gerçekleştirdi. İlk belirlemelere göre 30 kişinin öldüğü, 40'tan fazla kişinin ise yaralandığı ifade edildi. 

Reuters haber ajansı son dakika bilgisi olarak geçerken, saldırıda en az 30 can kaybının olduğunu söyleniyor. Irak polisi, DAEŞ'in saldırısının beklenmedik olduğunu, saldırı sonucu yaşamını yitirenler arasında askerler ve sivillerin bulunduğunu açıkladı. 

Saldırıyı gerçekleştiren çok sayıda DEAŞ teröristi ise ordu birlikleri tarafından öldürüldü. Saldırıda  şu ana kadar 30 kişinin öldüğü, 40 kişinin ise yaralandığı ifade ediliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.