Rus Enerji Bakanı Yardımcısı'ndan doğalgaz açıklaması

Rusya doğalgazı kesecek mi ? Rusya'nın yaşanan son gelişmelerden sonra Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatını durdurup durdurmayacağı konuşuluyordu. Bazı haber ajanslarının ve sosyal medya hesaplarının doğalgazı keseceği iddiasında bulunmasından sonra açıklama Rus Enerji Bakanı Yardımcısı Anatoliy Yanovskiy'den geldi.

Rus Enerji Bakanı Yardımcısı'ndan doğalgaz açıklaması
24 Kasım 2015 Salı 22:18

Rusya'nın yaşanan son gelişmelerden sonra Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatını durdurup durdurmayacağı konuşuluyordu. Bazı haber ajanslarının ve sosyal medya hesaplarının doğalgazı keseceği iddiasında bulunmasından sonra açıklama Rus Enerji Bakanı Yardımcısı Anatoliy Yanovskiy'den geldi. 

Rus Enerji Bakanı Yardımcısı Anatoliy Yanovskiy, doğalgaz sevkiyatının durmayacağını ve Türkiye ile aralarındaki doğalgaz sevkiyatının durduralacağı iddialarını yalanladı. 

Rusya'da bir haber ajansına konuşan Anatoliy Yanovskiy, doğalgaz sevkiyatı Türkiye ile yapılan sözleşmedeki yükümlülüklerin aynen ve uygun bir şekilde devat ettiğini ve edeceğini belirterek aksi bir durumun olması mümkün değil ifadesini kullandı.



Etiketler; #rusya #doğalgaz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.