Starbucks Belçika şubelerini kapatma kararı aldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de meydana gelen terör saldırıları sonrasında dünya devi kahve şirketi Starbucks, Belçika'daki tüm şubelerini kapatma kararı aldığını duyurdu.

Starbucks Belçika şubelerini kapatma kararı aldı
22 Mart 2016 Salı 20:45

Belçika'nın başkenti Brüksel'de  meydana gelen 3 ayrı bombalı terör saldırısı sonrasında en az 34 kişi hayatını kaybederken, 230'dan fazla kişi yaralandı. Saldırıyı DAEŞ terör örgütü üstlenirken, Belçika savcısı saldırının intihar saldırısı olduğunu belirtti. Brüksel'de yaşanan bombalı terör eylemleri sonrası Amerika Devi kahve şirketi Starbucks Belçika'daki tüm şubelerini kapatma kararı aldı.

Amerika devi Starbucks yaptığı yazılı açıklama ile tüm şubelerini kapattığını belirtiken, 1 personelininde saldırılarda yaralandığını ifade etti. Starbucks'tan yapılan açıklama şu şekilde;

"Brüksel Havalimanı ve metro istasyonunu hedef alan saldırıların ardından ulaşılan ilk bulgular, patlamalardan birinin havalimanındaki şubemizin hemen dışında meydana geldiğini ortaya koyuyor.Hem bu şube hem de Belçika'daki diğer şubelerimiz, ikinci bir bildirime kadar kapalı kalacak" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.