12 Ocak okullar tatil mi? Kar tatili olan iller listesi

Kar yağışı yurdun genelinde etkili olmaya devam ediyor.Peki hangi ilde okullar tatil edildi? İstanbul, Ankara, Konya, Yalova, Balıkesir, Yozgat, Çanakkale, Afyon, Edirne, İzmir'de kar tatili olacak mı? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklamaları. Eğitime ara verilen iller listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

12 Ocak okullar tatil mi? Kar tatili olan iller listesi
11 Ocak 2017 Çarşamba 22:00

Kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklıklarının yükseliş eğilimine girdiği görülürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava tahminlerine göre kar yağışı Cuma gününe kadar etkili olmaya devam edecek. Kar yağışı özellikle Trakya, Marmara, Ege ve İç Anadolu Bölgesinde etkisini göstermeye devam edecek. 

Olumsuz hava koşulları eğitimde de aksaklıklara yol açıyor.  Milyonlarca öğrenci illerinde okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki yarın yani  12 Ocak 2017 Perşembe  hangi illerde okullar tatil edilecek? Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya, İzmir, Kırklareli ve Edirne'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? Detaylara kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

EDİRNE

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildiği bildirildi.

Edirne Valiliğinden yapılan duyuruda, valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KIRKLARELİ

Kırklarelin'de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildiği bildirildi.

Kırklareli İl MEM'den yapılan açıklamada;

''Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlimiz Merkez ve tüm İlçelerimizde Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında 12 Ocak 2017 Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir.  

Ayrıca kamu ve kurumlarda çalışan engelli ve hamile personelde aynı gün idari izinlidir.'' denildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sıla KARAGÖZ - 8 yıl önce
Haksızlık ediyorlar onlara tatile bizim illeri yani istanbulu neden okullarını tatil etmediler çok sinirlendim BİZE HAKSIZLIK OLUYOR TÜM İLLER TATİL EDİLECEK BENİ ANLİYORMUSUNUS BU TAMBİR HAKSIZLIK
Misafir Avatar
Ankara - 8 yıl önce @Sıla KARAGÖZ
Ulan 3 Gün Tatil Neyinize Yetmedi
Misafir Avatar
yasemin - 8 yıl önce @Sıla KARAGÖZ
okul varmı
Avatar
Su - 8 yıl önce
Istanbulda ocak ın 12 si tatil mi acilllll
Misafir Avatar
asdsadads - 8 yıl önce @Su
bellı degıl
Avatar
Madubala - 8 yıl önce
Lütfen Ankara çarşamba günü tatil olsun ❄. Amin . ❄. ,. ❄⛄❄
Avatar
Cansuu - 8 yıl önce
Yaa tatilmi biz sabahciyiz ona gore gidicez
Avatar
Alperen Akpınar - 8 yıl önce
Aynen Haksızlık Ediyolar Zaten İstanbul Her yer Hayla Buz Nerseyde Ama Yaya Yolları Hep Buz tutmuş. ALLAH ım İnşAllah Yarın Okullar Tatil Olur.Tam Bi Dinlenmiş Oluruz Hem :D AMİN ⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄
Avatar
Nazlı - 8 yıl önce
ıstanbul sarıyer de oldular tatil mi ara mahalleler kar dolu ve bulanmış ama ya mare mahalelere araç sonunuz ya
Avatar
İstanbul da yarın tatil mı ne olur söyleyin - 8 yıl önce
söylarmısınız
Avatar
yasemin - 8 yıl önce
okul varmııı