2017 Özel okul teşvik sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel okullarda öğrenim görecek öğrenciye verilecek özel okul teşvik için başvurular yarın sona erecek. Peki, Özel okul teşvik sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017 Özel okul teşvik sonuçları ne zaman açıklanacak?
05 Eylül 2017 Salı 16:30

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) tarafından özel okullarda öğrenim gören öğrencilere verilecek teşvik için başvru işlemleri 6 Eylül'de sona erecek. Başvuru yapan öğrenciler ve velileri, özel okul teşvik sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, özel okul teşvik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2017-2018 özel okul teşvik başvuru ve yerleştirme takvimi...

ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017-2018 eğitim öpretim yılı için özel okulların ve öğrencilerin teşvik başvuru işlemleri 6 Eylül'de sona erecek. Başvuru yapan öğrenciler, özel okul teşvik sonuçlarının ne zaman açıklancağını merak ediyor. MEB tarafından yayımlanan takvime göre, özel okul teşvik sonuçlarına göre tercih işlemi yapmaya hak kazanan öğrencilerin ilanı 7 Eylül 2017 tarihinde yayımlanacak.

Eğitim öğretim desteğine hak kazanan öğrenciler, özel okul tercihlerini 7-14 Eylül'de yapacak. Yerleştirme sonuçları 15 Eylül'de ilan edilecek. Öğrencilerin, yerleştiği özel okula nakil ve kesin kayıt işlemlerini 15-22 Eylül tarihleri arasında tamamlaması gerekiyor. Boş kalan kontenjanlar için ise aynı tercihler üzerinden 25 Eylül'de ek yerleştirme işlemi yapılacak ve ek yerleştirme kayıt işlemleri 25-29 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.