2500 öğretmen istihdam edilmeye Hazır! Cezaevlerine Okul Hizmeti Başlıyor

2500 öğretmen istihdam edilmeye Hazır! Cezaevlerine Okul Hizmeti Başlıyor.Hükümlülerin tamamını kapsayacak..Cezaevine Öğretmen alımları ne zaman yapılacak İşte Detaylar..

2500 öğretmen istihdam edilmeye Hazır! Cezaevlerine Okul Hizmeti Başlıyor
Admin
Admin
07 Mart 2020 Cumartesi 12:45

2500 öğretmen istihdam edilmeye Hazır! Cezaevlerine Okul Hizmeti Başlıyor.Hükümlülerin tamamını kapsayacak..Cezaevine Öğretmen alımları ne zaman yapılacak İşte Detaylar..

2500 öğretmen istihdam edilmeye Hazır! Cezaevlerine Okul Hizmeti Başlıyor.Hükümlülerin tamamını kapsayacak..İşte Detaylar

Adalet Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı ile çok geniş çaplı bir eğitim ve öğretim işbirliği protokolü imzalamaya başladı.

Bakanların 9 Mart Pazartesi günü tamamlayacağı işbirliği protokolü dahilinde Adalet Bakanlığı cezaevlerinde annesinin veya babasının  yanında barınma çabası vermekte olan tüm hükümlüler 3-6 yaş grubu çocuklara özellikle  kreş ve anaokulu, cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklu çocuklarla ve tüm yaş guruplarına hitap eden bir eğitim anlayışı başlayacak gençler için ise yeni proje dahilinde tüm lise ve meslek lisesi gurupları hayata geçirilecek .

Protokol dahilinde işyurtlarındaki hükümlü ve tutukluların işyerleri içinde 4 sene ye kadar örgün eğitim veren mesleki eğitim kurumlarında hem çalışıp hem de eğitimlerini bitirmeye ve burada lise bitirme fark konulu dersleri de görerek aynı durumda lise diploması almaları mümkün olacak .

Ceza infaz kurumlarındaki Tüm tutuklulardan Ortalama 60 bininin mesleki eğitim bölümlerinde , 40 bininin ise eğitim programlarından tam gün ve devamlı olacak şekilde yararlanacağını  anlatmakta.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.