26 Nisan ve 27 Nisan okullar tatil mi? Liseler de tatil olacak mı?

TEOG 2. Dönem sınavları 26 Nisan ve 27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak. Peki 26 Nisan ve 27 Nisan da okullar tatil mi? Liselilere tatil var mı? İşte soruların cevapları haberimizde...

26 Nisan ve 27 Nisan okullar tatil mi? Liseler de tatil olacak mı?
24 Nisan 2017 Pazartesi 11:39

2016 - 2017 eğitim öğretim yılındaki TEOG 2. Dönem sınavı 26 Nisan ve 27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak. Okullarda çarşamba ve perşembe günleri yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle öğrenciler tatil yapacak mı sorusu veliler ve öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki liselere de okullar tatil olacak mı?

26 Nisan ve 27 Nisan okullar tatil olacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 26 Nisan çarşamba ve 27 Nisan perşembe günü yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) için okulları tatil edecek. TEOG sınavının kılavuzunda yayınlanan ifadeye göre ortaokullar ve ortaokulu bulunan ilkokullar sınav günü tatil ilan edilecek. Kılavuzda ayrıca liseler için de açıklama yer aldı. 

İşte o açıklama: "26 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı için ortaokullar ve ortaokulu bulunan ilkokullar sınav günü tatil ilan edildi. Liselerde ise okula devam edecek."

Yani liselerde okullar tatil olmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.