Açıköğretimde, yüz yüze eğitimler başlıyor

AÜ Açıköğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze dersler tüm Türkiye'de 13 Mart-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Açıköğretimde, yüz yüze eğitimler başlıyor
02 Mart 2017 Perşembe 18:59

Anadolu Üniversitesinin () Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze dersleri ülke genelinde 13 Mart Pazartesi günü başlayacak.

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Açıköğretim sistemine dahil öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 96 merkezde sürdürülen yüz yüze dersler, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı konuların yüz yüze işlenmesine olanak tanıyor.

Öğrenciler, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeden derslere katılabilecek. Öğrenciler ayrıca birbirleriyle yüz yüze sorunlarını paylaşıp, öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi kavrayıp, üniversitenin kütüphane, sosyal etkinlik, seminer, konferans ve sempozyum gibi olanaklarından da yararlanabilecek.

Öğrenciler derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 6 Mart'tan itibaren Açıköğretim bürolarından veya "www.anadolu.edu.tr" internet adresinde bulunan "Açıköğretim" başlığı altındaki "öğretim ortamları" ve oradan da "yüz yüze öğretim hizmetleri" bölümünü inceleyerek bilgi edinebilecek.

Tüm Türkiye'de yüz yüze dersler 13 Mart Pazartesi günü başlayıp (16 Nisan, 23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri hariç olmak üzere) 28 Mayıs Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.