Adıyaman'da okullar tatil mi? Resmi açıklama geldi

Kar yağışı bazı illerde eğitimi okullu olumsuz etkiliyor. İlk dönemin son günlerinde kar tatili haberleri geliyor. Bir resmi açıklama da Adıyaman'dan geldi. Adıyaman'da okullar tatil mi?

Adıyaman'da okullar tatil mi? Resmi açıklama geldi
18 Ocak 2018 Perşembe 14:53

Kış ayına girilmesi ile bazı illerde kar yağışı nedeniyle tatil haberleri merakla bekleniyor. Özelikle çocuklar tarafından okullar tatil mi sorusu araştırılıyor. 

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar, kar yağışı nedeniyle bugün için 1 gün tatil edildi. Gerger Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, taşımalı eğitim yapılan okulların kar nedeniyle tatil edildiği belirtilerek, "İlçemizde bulunan köylerdeki ve yüksek kesimlerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyurt, Gürgenli, Ağaçlı, Çobanpınar ve Oymaklı köylerindeki taşıma merkezi olan okullarımızda eğitime 18.01.2018 Perşembe günü 1 gün ara verilmiştir" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.