Ankara'da okullar yarın tatil edildi! 29 Aralık 2016 Perşembe

Ankara'da yoğun kar yağışı devam ederken Ankara Valiliğinden son dakika açıklaması ile öğrencilere müjdeli haber sonunda geldi.

Ankara'da okullar yarın tatil edildi! 29 Aralık 2016 Perşembe
28 Aralık 2016 Çarşamba 22:54

Ankara'da yoğun kar yağışı devam ederken Ankara Valiliğinden son dakika açıklaması ile öğrencilerin yüzünü güldürecek müjdeli haber sonunda geldi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama ile; ''İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 29 Aralık 2016 Perşembe günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler) 1 (bir) gün tatil edilmiştir.'' denildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.