Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? 9 Ocak Valilik Son Dakika kar tatili açıklaması

Ankara okullar yarın tatil mi? Ankara Valisi Ercan Topaca'dan kar tatili açıklaması. Meteoroloji'den gelen son dakika haberlerine göre bu geceden itibaren Ankara'da yoğun kar yağışı görülecek. İlk kar tatili haberi Bursa'dan geldi. Peki Ankara'da yarın (9 Ocak 2017) okullar tatil mi? Ankara Valiliği son dakika kar tatili açıklaması ve merak edilenler haberimizde.

Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? 9 Ocak Valilik Son Dakika kar tatili açıklaması
09 Ocak 2017 Pazartesi 06:45

9 Ocak 2017 Pazartes birçok ilde eğitime ara verildi. Ankara'da 9 Ocak Pazartesi gecesinden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. Peki Ankara'da yarın okullar tatil edilecek mi? Marmara bölgesinde görülen kar fırtınası Ankara'yı vuracak. Yüzbinlerce öğrenci 'Ankara'da okullar tatil mi?' sorusunu soruyor. Ankara Valisi Ercan Topaca'dan kar tatili açıklaması geldi mi? Öğrenciler şimdiden okulların tatil olmasını bekliyor ve Vali Topaca'ya Twitter üzerinden mesajlar gönderiyor. Ankara ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

Ankara Valisi Ercan Topaca'dan kar tatili açklaması geldi. Önümüzdeki saatlerde Ankara'da okulların tatil olup olmayacağı netlik kazanacak. 

Ankara Valisi Ercan Topaca "Sevgili öğrenciler, Meteorolojik verilere göre, Ankara'da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler" ifadelerini kullandı.

Ankara'da Hava Durumu

Hafta içerisinde Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden alınan verilere göre Ankara'da en yüksek sıcaklık -2, en düşük sıcaklık ise -6 derece olacak. 09 Ocak Pazartesi günü başlayacak etkili kar yağışının 12 Ocak Perşembe gününe kadar devam etmesi bekleniyor. 



Bölge genelinin çok bulutlu, yarın(Pazartesi) öğle saatlerine kadar aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (7-10 derece) azalacağı tahmin edilmektedir.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi beklenmektedir.



9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil edilecek mi?

Pazartesi gününden itibaren Ankara'da etkili kar yağışı gözlemlenecek. Uzmanlar Ankara'da kar fırtınası ve buzlanma konusunda vatandaşları uyarıyor. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Valiliği'nden henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Akşam saat 18.00'dan itibaren kar yağışının tipi şeklinde devam etmesi bekleniyor. 

Ankara'da 9 OCak 2017 Pazartesi günü Eğitim ve Öğretim Devam Ediyor.


Ankara'da henüz okullar tatil olmadı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir - 8 yıl önce
Vali dede yarın 9 ocak okullar tatil olsun ALLAH RIZASI İÇİN okulları tatil et
Misafir Avatar
YAHYA EFE BOZKURT - 8 yıl önce @Kadir
AYNEN
Misafir Avatar
Tftf - 8 yıl önce @Kadir
Dede denmez
Avatar
Eren kilic - 8 yıl önce
Bence okullar kar tatili edilsin nedeni şu soğuk bir şuanda kar yağıyor iki demin buz şarkıları gördük üç
Avatar
Mert can - 8 yıl önce
Lütfen vali amca gelde çankaya yi bir gör gecekondu da oturuyoz sabah erken gidiyoz yarın okulları tatil et gel bak lütfen ayağım kaydı telefonum kırıldı lütfen yarın okulları tatil ettt
Avatar
turkay nazli gul riza - 8 yıl önce
Biz okula gifiyoz hocamizin ayagi kirildi artil tatil et
Avatar
Selda - 8 yıl önce
Cidden cok sikintili bir hava var tatil olmali benim ojulum yuksek kesimde cidden cankaya olarak cok kotu tstil istiyoruz nolur
Avatar
dsdede - 8 yıl önce
Ankara'yı lütfen tatil yapın vali amca dışarısı çok soguk
Avatar
Burak yilmaz - 8 yıl önce
Lütfen yarin okullar tatil olsun. Tatil olursa çok mutlu oluruz lütfen
Avatar
dsdede - 8 yıl önce
Ankara'yı lütfen tatil yapın vali amca dışarısı çok soguk
Misafir Avatar
EMİRHAN ALP - 8 yıl önce @dsdede
VALİ ANKARA'DA KAR YAĞIŞI VAR DIŞARISI BUZ KESİYO LÜTFEN ANKARAYI TATİL EDİLSİN NOLUR YALVARIRIM