AÖF sınav görevleri için başvurular başladı!

Anadolu Üniversitesince 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF Final sınavı için başvurular başladı.

AÖF sınav görevleri için başvurular başladı!
02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:03

Anadolu Üniversitesince 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Final sınavı için başvurular başladı.
Açıköğretim Fakültesi için yapılacak olan final sınavında görev yapmak isteyenler "http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/" bu sayfadan görev tercihleri yapabilirler. Bu sayfadan yapılacak olan görev tercih işlemleri 08 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek.

Final sınavda görev almak isteyenler 8 Mayıs 2016 tarihine kadar yukarıdaki sistemden görev tercihinde bulunmaları gerekmektedir. Eğer sınav ekranınızda açık olarak gözükmüyorsa görev yaptığınız il ve ilçe de sınavın yapılmadığı anlamına gelmektedir. Açıköğretim Sınavlarına başvuru yapabilmeniz için okulunuz Bina İşlemleri Sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Daha sonra okul idarecileri görev almak isteyen öğretmenleri sisteme kaydetmesi gerekmektedir.
 


Etiketler; #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.