Bahar Dönemi AÖF kayıt tarihleri ne zaman? Kayıt Yenileme nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemleri yakında başlıyor. Bahar dönemine kaydolmak isteyenler kayıt tarihini kaçırmak istemiyor. 2018 Bahar Dönemi AÖF kayıt tarihleri ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte detaylarıyla kamusaati.com'da...

Bahar Dönemi AÖF kayıt tarihleri ne zaman? Kayıt Yenileme nasıl yapılır?
07 Şubat 2018 Çarşamba 16:17

2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim kayıtları yakında başlayacağı için internette araştırma yapılıyor. Adaylar kayıt yenileme tarihini kaçırmak istemiyor. Bu nedenle üniversite kayıtlar için yazılı açıklama yaptı. 

AÖF kayıt tarihleri ne zaman?

Anadolu Üniversitesi'nin açıklamasına göre adaylar kayıt yenilemeye 12 Şubat 2018 tarihinde başlayacak. Bu işlem 23 Şubat Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Kayıt yapmak isteyen adayların eski borcu olmaması gerekiyor. Ayrıca 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini de ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde kaydınız yenilenmeyecektir. 

Kayıt Yenileme nasıl yapılır?

45 krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapan öğrenciler, 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi öğretim gideri, dönem öğrenim ücreti ve dönem öğrenci katkı payı ödemelerini için kredi kartı/banka kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), mobil bankacılık veya internet bankacılığından gerçekleştirebiliyor.

Bahar Dönemi AÖF vize ve final tarihleri ne zaman?

Kayıt yenileme işlemi tamamlayan adaylar ilk olarak 14 Nisan - 15 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan vize sınavına girecek. Final sınalraı ise 2 Temmuz - 3 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Üç ders sınavına kalan adaylar adaylar 21 Temmuz 2018 tarihinde ter dökecek. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.