Bolu'da 8 Şubat Pazartesi günü kar tatili olacak mı?

Bolu hafta sonuna kar yağışlı merhaba dedi. Kar yağışının başlamasının ardından öğrenci ve velilerin akıllarına gelen ilk soru 'kar yağışı devam ederse Bolu'da 8 Şubat Pazartesi günü okullar tatil olur mu?' oldu. Peki 8 Şubat Pazartesi Bolu'da okullar tatil olacak mı? Bolu kar tatili için haberimizin detayına bakabilirsiniz.

Bolu'da 8 Şubat Pazartesi günü kar tatili olacak mı?
06 Şubat 2016 Cumartesi 14:10

Milyonlarca öğrenci 8 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Öğrenciler yarı yıl tatiline, ülkenin büyük bölümünde etkisi gösteren kar yağışı nedeniyle erken girmişti. Okulların açılmasına 2 gün kala tekrar etkisini göstermeye başlayan kar yağışı, öğrencilerin aklına 8 Şubat Pazartesi okullar tatil olacak mı? sorusunu geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminlerine göre Bolu ve çevresinde kar yağışının bugün ve yarın devam etmesi bekleniyor. 

Tatil bitmek üzere ve milyonlarca öğrenci ders başı yapmak için hazırlanıyor. Okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler için yoğun bir maraton yeniden başlayacak. 8 Şubat Pazartesi günü Bolu'da ders başı yapacak öğrenciler aralıklarla yağan kar nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı konusunda haberleri beklemeye başladı. 

Gece boyu aralıksız devam eden kar yağışı Bolu'da hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının yoğun olarak, Düzce ve Bolu'nun yüksek kesimlerinde yer alan Abant, Gölcük, Yedi Göller, Topuk Yaylası, Güzeldere, Odayeri, Kardüz mevkilerinde etkili olduğu belirtildi.

Bolu'da yaşanan kar yağışı sonrasında halk, dönemin ilk ders günü kar tatili olur mu diye merakla beklemeye başladı.

Kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatırken, karayolları ekipleri güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de TEM otoyolunda ve D-100 karayolunda sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı.

Bolu'da kar yağışı devam edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığımız verilere göre bugün Bolu'da devam eden kar yağışının 7 Şubat Pazar günü de devam etmesi bekleniyor. 8 Şubat Pazartesi günü en düşük sıcaklığın sıfırın altında -12 dereceyi bulacak, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor. Bolu'da kar yağışının ardından gelmesi beklenen soğuk hava nedeniyle yollarda buzlanma ve trafik kazaları artabilir. Kamu Saati olarak oluşabilecek kazalar açısından dikkatli olmanızı rica ediyoruz.


8 Şubat Pazartesi günü Bolu için kar yağışı beklenmiyor. 




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.