Erzurum, Erzincan ve Malatya'da yarın okullar tatil mi?

9 Ocak 2017 Pazaratesi okullar tatil edilecek mi? Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kar yağışı etkisini gösteriyor. Peki Erzurum, Malatya ve Erzincan'da eğitime ara verilecek mi?En güncel Valilik ve Son dakika kar tatili haberlerine kamusaati.com'dan ulaşabilirsiniz.

Erzurum, Erzincan ve Malatya'da yarın okullar tatil mi?
08 Ocak 2017 Pazar 20:18

Yurdun büyük bir bölümünde etkisini gösteren kar yağışı, eğitim ve öğretime engel oluyor. 24 ilde okullar tatil edildi. Yurdun doğu kesimlerinde kar yağışı etkili bir şekilde devam ediyor. Peki Malatya, Erzincan'da okullar tatil edilecek mi? Erzurum'da akşam saatlerinde kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Valilik ve MEB son dakika kar tatili açıklaması haberimizde.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı etkili bir şekilde devam ediyor. Erzurum, Erzincan, Malatya, Bingöl, Tunceli, Van, Hakkari, Şırnak'ta kar yağışı devam ediyor. Erzurum'da en yüksek sıcaklık 1 derece iken, en düşük sıcaklık -7 olarak belirtildi. 



Okullar Tatil Olacak mı?

Yurdun birçok yerinde okullar tatil edildi. Peki Erzurum, Malatya ve Erzincan'da okullar tatil edilecek mi? İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Valiliklerden herhangi bir kar tatili açıklaması yapılmadı. İllerden gelecek tatil açıklamasına haberimizden ulaşabileceksiniz. Bizi takip etmeye devam edin.


   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.