Gümüşhane'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı

Gümüşhane'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Etkili olan kar yağışı sonrasında Vali Yücel Yavuz ve Valilik resmi sitesinden okul tatili ile ilgili açıklama geldi.

Gümüşhane'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı
19 Ocak 2016 Salı 21:30

Gümüşhane'de etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında Gümüşhane Valiliği kar tatili açıklaması yaptı. Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, sosyal medya hesabından, 20 Ocak Çarşamba günü il genelinde okulların tatil olduğunu açıklamasının ardından, Gümüşhane Valiliği resmi internet sitesinde de yazılı açıklama yapıldı. 

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Valiliğimizce, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, ilimiz merkez ve ilçelerinde yaşanan aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve beklenen kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, lise, yaygın eğitim, özel eğitim okul ve kurumlarında eğitim-öğretime 20 Ocak 2016 Çarşamba günü 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır'' denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.