Hacettepe Üniversitesi'nden Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu

Hacettepe Üniversitesi tarafından, YDYO Tarafından Yapılacak Olan 2016-2017 Öğretim Yılında KHK, ALÜGS, Ek Madde -1, DGS, Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptiran/Yaptiracak Öğrenciler İçin Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu yapıldı.

Hacettepe Üniversitesi'nden Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu
01 Ekim 2016 Cumartesi 09:24

Hacettepe Üniversitesi tarafından Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu yapıldı. Duyuruda, Hacettepe Üniversitesine ilk defa yerleşecek uluslararası öğrencilerin girebilecekleri yabancı dil hazırlık muafiyet sınavının 6 Ekim 2016 Perşembe günü Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından yapılacağı belirtildi.


YDYO Tarafından Yapılacak Olan 2016-2017 Öğretim Yılında KHK, ALÜGS, Ek Madde -1, DGS, Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptiran/Yaptiracak Öğrenciler İçin Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Duyurusu (Düzeltme!)

2016-2017 Öğretim yılında Üniversitemize KHK ile kapatılan üniversitelerden yerleşen öğrenciler, KHK ile kapatılan üniversitelerden Üniversitemize özel öğrenci olarak gelen öğrenciler, Askeri Okullardan mezun olup (ALÜGS ile) Üniversitemize yerleşen öğrenciler, ek madde -1 ile yatay geçiş yapan öğrenciler, Dikey Geçiş sınavı sonucu ve ÖSYS ek yerleştirme sonucu kayıt olacak öğrenciler ile Üniversitemize ilk defa yerleşecek uluslararası öğrencilerin girebilecekleri yabancı dil hazırlık muafiyet sınavı 6 Ekim 2016 Perşembe günü Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından yapılacaktır.

Sınav saati ve sınavın yürütüleceği derslikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinden ilan edilecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.