Hacettepe üniversitesi, Yabancı dil muafiyetlerinin karnelere işlenmesi ve alınan dersler sepetinden silinmesi

Hacettepe Üniversitesi, resmi internet adresinden yabancı dil muafiyet sınavında başarılı olan öğrenciler için bir duyuru yayımladı.

Hacettepe üniversitesi, Yabancı dil muafiyetlerinin karnelere işlenmesi ve alınan dersler sepetinden silinmesi
03 Ekim 2016 Pazartesi 15:43

Hacettepe Üniversitesi, resmi internet adresinden muafiyet sınavında başarılı olan öğrenciler için bir duyuru yayımladı. Duyuruya göre, İngilizce hazırlık dersini başarıyla geçen öğrencilerin notları karnelerine işlenmiştir.Ayrıca, İngilizce servis derslerinin muafiyet sınavına girerek başarılı olan öğrencilerin karnelerine de ilgili servis derslerinin notları işlenmiştir. Üniversitenin, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı'nca yapılan duyuru şu şekilde;

''2016 - 2017 Güz döneminde İngilizce hazırlık dersini başarıyla geçen öğrencilerin notları karnelerine işlenmiştir. Benzer şekilde, 2016 - 2017 Güz döneminde İngilizce servis derslerinin muafiyet sınavına girerek başarılı olan öğrencilerin karnelerine de ilgili servis derslerinin notları işlenmiştir. 

Muafiyeti işlenen bu dersler, öğrencilerin ders kayıt ekranında bulunan alınan dersler sepetinden silinmiştir. 

Bu dersleri yeniden almak isteyen öğrencilerimizin, muafiyet notlarından vazgeçtiklerini belirten bir dilekçeyi Daire Başkanlığımızda bulunan ilgili kayıt kabul odalarına vermeleri gerekmektedir. Bunu yaptıktan sonra dersleri ekle-sil haftasında yeniden ekleyebileceklerdir. 

Önemle hatırlatırız. 

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.