Hacettepe Üniversitesinden yeni öğrencilere duyuru!

Hacettepe Üniversitesi, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere ilişkin duyuru yayımladı. Hacettepe Üniversitesini kazanan öğrencilerin dikkatine...

Hacettepe Üniversitesinden yeni öğrencilere duyuru!
12 Eylül 2016 Pazartesi 10:08

Hacettepe Üniversitesi'ni kazanan öğrencilere, üniversite yönetimi tarafından duyuru yayımlamlandı. Hacettepe Üniversitesi duyurusunda, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak olan ÜNİ101 "Üniversite Yaşamına Giriş" dersinin 26 Eylül 2016 tarihinde saat 13:00'de Açılış Programı ile başlayacağını kaydetti.

İşte Hacettepe Üniversitesi tarafından yapılan duyuru:

"Sevgili öğrencimiz,

26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak olan ÜNİ101 "Üniversite Yaşamına Giriş" dersi 26 Eylül 2016 tarihinde saat 13:00'de Açılış Programı ile başlayacaktır.

Katılacağınız etkinlik girişlerinde Hacettepe kimliklerinizi kart okuyuculardan okutmanız gerekmektedir. Hacettepe kimliklerinizi Bölüm/Fakülte sekreterliklerinizden alabilirsiniz. (Hacettepe 1. OSB MYO öğrencileri ise kimliklerini Beytepe Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan alabilirler.) Derse ilişkin web sayfasına aşağıdaki linkten veya Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan ÜNİ 101 Üniversite Yaşamına Giriş sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız (Katılmanız gereken ders programını Sizin Programınız sekmesinden öğrenebilirsiniz.)

Başarılar dileriz..."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.