Halk Eğitim Merkezleri Futbol Kurslarında yeni dönem

Furbol kurslarını yürütecek öğretmenlerin, çocuk futbolu alanında uzmanlaşması amacıyla her yıl TFF tarafından “Halk Eğitimi Merkezleri Futbol Kursları Spor Eğitmeni Futbol Sertifika Programı 1. Kademe (6 – 9 Yaş) ve 2. Kademe (6 – 13 yaş)” eğitimleri verilecek.

Halk Eğitim Merkezleri Futbol Kurslarında yeni dönem
05 Nisan 2017 Çarşamba 18:58

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, ilgili futbol kurslarını yürütecek antrenör / öğretmenlerin, çocuk futbolu alanında güncel bilgiler dahilinde uzmanlaşması amacıyla her yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından “Halk Eğitimi Merkezleri Futbol Kursları Spor Eğitmeni Futbol Sertifika Programı 1. Kademe (6 – 9 Yaş) ve 2. Kademe (6 – 13 yaş)” eğitimleri verilecek.
 
2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılında, Halk Eğitimi Merkezleri Futbol Kursu açmak isteyen spor eğitmenlerinin, Haziran 2017’de gerçekleştirilecek eğitimlere katılabilmek için 30 Nisan 2017 tarihine kadar http://www.tff.org/ web sayfasındaki online kurs başvuru sisteminde kayıt oluşturmaları gerekiyor. Eğitimlerin hangi il ve ilçelerde yapılacağı, başvurular tamamlandıktan sonra http://www.tff.org/ web sayfasında duyurulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.