Karaman liseler arası münaraza yarışmasını İrfan Ataseven Anadolu Lisesi kazandı

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, liseler arası münazara yarışması düzenledi. Düzenlenen yarışmada, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi birinci oldu.

Karaman liseler arası münaraza yarışmasını İrfan Ataseven Anadolu Lisesi kazandı
23 Nisan 2016 Cumartesi 19:33

Karaman Milli eğitim Müdürlüğü, liselerin katıldığı bir münazara yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışma ile ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü, Asım Sultanoğlu, yarışmada önemli olan olayın sonuçtan çok yapılan emeğin öenmli olduğunu vurguladı. 

Piri Reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya katılan herkesin emeğine teşekkür eden Sultanoğlu, birçok elemeden geçen ve buralara kadar gelen yarışmacılara birkez daha teşekkür etti. Yarışma sonrasında elbet birinci ve ikincilerin olacağını vurgulayan Sultanoğlu, Jüri üyelerinin üniversitenin kıymetli akademisyenlerden olduğunu ifade etti. 

Piri Reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen liseler arası münazara yarışması, jüri üyelerinin yaptığı puanlamalar sonrasında belli oldu. Düzenlenen yarışmayı İrfan Ataseven Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.