Karaman ve Konya'da yarın okullar tatil mi? Valilik son dakika kar tatili açıklaması 9 Ocak 2017

Karaman ve Konya'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. Meteoroloji Konya ve Karaman'da hafta boyunca kar yağışı olacağını açıkladı. Peki iki ilimizde eğitime ara verilecek mi? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklaması haberimizde.

Karaman ve Konya'da yarın okullar tatil mi?  Valilik son dakika kar tatili açıklaması 9 Ocak 2017
08 Ocak 2017 Pazar 14:05

Konya'da yarın eğitime ara verilecek mi? Hafta sonunda Marmara Bölgesinde etkili olan kar yayğışı, hafta başından itibaren İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini gösterecek. Peki Konya ve Karaman'da kar tatili olacak mı? Kar yağışı hafta boyunca etkili bir şekilde devam edecek. Eğitime ara verilecek mi, Valilik ve İl MEM'lerde kar tatili açıklaması yapıldı mı? İşte tüm merak edilenler haberimizde. 

Konya'da Hava Durumu

Hafta başından itibaren Konya kar yağışının etkisi altına giriyor. 9 Ocak Pazartesi günü Konya'da en yüksek sıcaklık -4 derece olurken, en düşük sıcaklığın -9 olması bekleniyor. Hafta boyunca konyada etkili kar yağışı gözlenecek. Uzmanlar vatandaşları don ve buzlanma konusunda uyarıyor. 



Karaman'da ise kar yağışı bu geceden itibaren etkili bir şekilde devam edecek. Karaman'da yarın en düşük sıcaklık -10, en yüksek sıcaklık ise -2 derece olacak.



Konya ve Karaman'da okullar tatil edilecek mi?

8 Ocak Pazar gecesinden itibaren Karaman ve Konya'da kar yağışı etkili bir şekilde devam edecek. Uzmanlar kar yağışı konusunda vatandaşları uyarırken, henüz kar tatili haberi gelmedi. Öğrenciler MEB ve Valilik sayfalarından gelecek kar tatili açıklamasını bekliyor. Konya ve Karaman'da okulların tatil olması ile ilgili açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KONYA

Konya merkez ve 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle il merkezinde yarın ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, il genelinde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ve hamileler ile özel kreş, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüplerinin de 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Ayrıca, Akşehir, Kadınhanı, Tuzlukçu, Seydişehir, Ilgın, Altınekin ve Sarayönü ilçelerinde de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime ara verildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin soycak - 8 yıl önce
Tatil olsun konyada disari cikamiyoz yaa
Avatar
Huseyin soycak - 8 yıl önce
Yakup amca coccugun birilokula giderken
Kaydi bize yazik degilmi
Avatar
Nolur - 8 yıl önce
Haaa lütfen karaman da okullar tatil olsun nolurrr donarak gidiyorum. Okula vali amaç nolurrrr
Avatar
Nolur - 8 yıl önce
Haaa lütfen karaman da okullar tatil olsun nolurrr donarak gidiyorum. Okula vali amaç nolurrrr
Avatar
LUTFEN - 8 yıl önce
Merhaba ne zaman aciklanacak karamanda tatil olup olmadigi acaba
Avatar
Gizli - 8 yıl önce
Karamanda tatil olmuyo istanbulda oluyo sanki karmanda kar yokmuş gibi 5 metre kar var karamanda karaman tatil olsun düştüm ayağımı burktum
Avatar
Aciyin bize - 8 yıl önce
Karaman cok soguk vekar yagiyo lutfen tatil olsun
Avatar
lutfen - 8 yıl önce
nolur tatil olsun yolda yuruyemiyoz