Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne Osman Elmalı atandı

Osman Elmalı Kayseri Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Osman Elmalı kimdir?

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne Osman Elmalı atandı
23 Ekim 2016 Pazar 09:31

Kayseri Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Bilal Yılmaz Çandıroğlu'nun yerine 2013 yılından bugüne kadar Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Osman Elmalı atandı. Çandıroğlu ise Bakanlıkta müşavir olarak görevlendirildi.

Yeni İl Milli Eğitim Müdür Osman Elmalı pazartesi günü görevine başlayacak.

Osman Elmalı kimdir?

1957 yılında Kayseri'nin Büyük Toraman köyünde doğan Elmalı, ilkokulunu Büyük Toraman İlkokulunda okuduktan sonra ortaokul ve liseyi Kayseri İmam Hatip Lisesi´nde okudu. 1981 yılında Kayseri Yüksek İslam Enstitüsünden mezun olan Elmalı, öğretmenliğine 1982 yılında Edirne Lisesi´nde başladı.

Askerliğini subay olarak bitirmesinin ardından Siirt İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen ve Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan Elmalı, 1988-1992 yıllarında Batman İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, 1992-1997 yılları arasında Kayseri Develi İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, 2003-2013 yılları arasında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Müdür Yardımcılığı ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilliği yaptı.  24 Aralık 2013 yılında  Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başlayan Elmalı, evli ve 5 çocuk babasıdır. 
 


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar ŞİMŞEK - 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Allah işlerini kolay eylesin. Osman hocama yakışır.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin. İnşAllah ayrıldığında iz bırakanlardan olur.
Avatar
Mithat Akdeniz - 8 yıl önce
Hayırlı hizmetleri artırması dileklerim izle. Hayırlı olsun.
Avatar
Erdem Erdem - 8 yıl önce
Hayırlara vesile olur inşAllah
Avatar
wsff - 8 yıl önce
Essddfgf