Konya'da bir ilkokula molotflu saldırı

Konya Selçuklu ilçesinde bulunan Ahmet Haşhaş İlkokuluna kimliği belirsiz kişiler tarafından molotof kokteylilerle saldırı düzenlendi. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Konya'da bir ilkokula molotflu saldırı
03 Haziran 2016 Cuma 10:34

Konya'nın Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesinde bulunan Ahmet Haşhaş İlkokulu'na kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından molotof kokteyli saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir yaralanan olmazken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Gece saat 23.00'da Selçuk İlçesi Akıncılar Mahallesi'nde bulunan Ahmet Haşhaş saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde bulunan Ahmet Haşhaş İlkokulu'nda meydana geldi. Okulun duvarında atlayan kişi ve kişiler tarafından, molotof kokteyli saldırı yapıldı. Okulun duvarına molotof kokteyli atan saldırganlar, olay yerinden kaçtı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevkedildi. Okulda inceleme yapan polis, okulun bahçesinde çok sayıda kırık cam şişesine rastladı. Deliller olay yeri inceleme ekipleri tarafından tek tek incelenerek toplandı. Okulun duvarında yanık izinin oluştuğu görüldü. Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaşanan olaydan sonra okul ve kamu kurumlarının çevresindeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.